Καλέστε μας στο 2510 250700 (Ωράριο Καταστημάτων)

0.00 €

Greek English
Τα πλεονεκτήματά μας

Στο ερώτημα γιατί να προτιμήσετε εμάς για τις αγορές σας, απαντάμε με τα παρακάτω πλεονεκτήματα της εταιρίας μας.

1. Τα περισσότερα από 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας μας στο χώρο και τα εκατοντάδες εκτελεσμένα έργα μας σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μας καθιστούν έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για να απευθυνθείτε.

 

2. Δεν δεσμευόμαστε από καμία εταιρία για αποκλειστικότητα με αποτέλεσμα να προτείνουμε κάθε φορά την κατάλληλη λύση και το ενδεδειγμένο προϊόν, που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Ποτέ δεν θα προωθήσουμε ένα και μόνο προϊόν επειδή το γράφει η ταμπέλα του καταστήματός μας ή επειδή είμαστε dealer της εκάστοτε εταιρίας.

 

3.Κάθε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνοδεύεται από τεχνική και μηχανολογική υποστήριξη με μελέτη, σχέδιο, οδηγίες και πλήρη τεχνο-οικονομική ανάλυση. Επίσης οι κατά τόπους εξειδικευμένοι και διαπιστευμένοι μηχανικοί CLIMA CENTER είναι κοντά στις ανάγκες σας. Δεν είμαστε ένα απλό εμπορικό κατάστημα αλλά εξειδικευμένοι μηχανικοί έτοιμοι να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

 

4. Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε προέρχονται από τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα ή τον επίσημο κατασκευαστή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προϊόν αντιγραφής ή παραεισαγωγής από άλλες χώρες χωρίς εγγύηση. Συνεπώς για τα προϊόντα  που θα αγοράσετε από εμάς παρέχετε επίσημη εγγύηση με 100% κάλυψη και ανταλλακτικά.

 

5. Με την online επικοινωνία μέσω του chat του eshop μας ή μέσω skype, ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία, είμαστε διαθέσιμοι να ακούσουμε κάθε σας ερώτηση, να λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε την βέλτιστη λύση για εσάς και το χώρο σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας με άμεση εξυπηρέτηση χωρίς να μας ψάχνετε.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ