Καλέστε μας στο 2510 250700 (Ωράριο Καταστημάτων)

0.00 €

Greek English
Νέα μας

πρόγραμμα «Ζεστό Σπίτι»Το πρόγραμμα “Ζεστό Σπίτι” προσφέρει σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και λύνει το πρόβλημα των κρύων ελληνικών σπιτιών.

Είναι το επιστέγασμα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του CLIMACENTERΜΠΟΥΡΑΣ σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα προϊόντων των ισχυρότερων εταιριών θέρμανσης. Η ιδέα προέκυψε παρατηρώντας την έντονη ανάγκη των πελατών μας και όχι μόνο, για άμεσες, οικονομικές αλλά και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, χωρίς να διαθέτουν δικό τους κεφάλαιο. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε αυτό το πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών που σκοπό του έχει :

1ον τη βέλτιστη ενεργειακή αποτύπωση των αναγκών του σπιτιού του κάθε συμμετέχοντα.

2ον  την παροχή εξειδικευμένων λύσεων «με το κλειδί στο χέρι» για την οικονομική τους θέρμανση.

3ον την χρηματοδότηση των εργασιών και την παροχή δόσεων στον πελάτη για την σταδιακή αποπληρωμή της επένδυσης παράλληλα με την απόσβεση λόγω εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι παροχές του προγράμματος είναι

  1. Ενεργειακή διάγνωση του σπιτιού για τον εντοπισμό των προβλημάτων και των απωλειών θέρμανσης, από εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας μας.
  2. Αναλυτική καταγραφή των προτεινόμενων λύσεων καθώς και της αναμενόμενης εξοικονόμησης ενέργειας και αποδοτικής θέρμανσης για το κάθε σπίτι.
  3. Χρηματοδότηση των παρεμβάσεων μέσω τράπεζας και δόσεις για τον πελάτη για την σταδιακή αποπληρωμή της επένδυσής του παράλληλα με την απόσβεση λόγω εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Η ισχύς του προγράμματος είναι έως 30/04/2014.

 

Για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@clima-center.gr ή τηλεφωνικά στο 2510 250700.

 

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

 

  1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  2. Φετινό εκκαθαριστικό σημείωμα
  3. Χαρτί μισθοδοσίας
  4. Φωτοτυπία λογαριασμού σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας


Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για το παραπάνω πρόγραμμα.

CLIMA CENTER ΜΠΟΥΡΑΣ – Λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακών & εξοικονόμησης ενέργειας.

Τενέδου 6, Καβάλα, τηλ.2510 250700, Φαξ.2510 250323, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ