Καλέστε μας στο 2510 250700 (Ωράριο Καταστημάτων)

0.00 €

Greek English
Νέα μας

Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ

Πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ

Περισσότερα...

Αλλάξτε σύστημα θέρμανσης χωρίς έγκριση της πολυκατοικίας

Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας, των πιο σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών.

Περισσότερα...

Συμψηφισμός προστίμων νόμου 4178 με εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης

Εκπτώσεις έως και 50% στο πρόστιμο τακτοποίησης αυθαιρέτων προβλέπει το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος, προβλέποντας συμψηφισμό στα ποσά που καταβάλλονται για ενεργειακή αναβάθμιση και στατική επάρκεια στα κτίρια που κατασκευάστηκαν πριν το 2003.

Περισσότερα...

Προκήρυξη τεσσάρων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ 2014-2020

Τέσσερις δράσεις, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», παρουσιάστηκαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Το συνολικό ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται στα 370 εκατ. ευρώ, τα οποία θα κατανεμηθούν σε δύο κύκλους.

Περισσότερα...

πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον»Πρόγραμμα επιδότησης παρεμβάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας στα σπίτια με ποσοστό επιδότησης από 15 έως 70% και άτοκο δάνειο. Παρακάτω ακολουθούν οι αναλυτικές και ανανεωμένες πληροφορίες του προγράμματος. 

Περισσότερα...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ